Goede sfeer bij concert in Dorpskerk Barendrecht

Elena Livsjits en Katja Dirven-Didychenko in Concert Dorpskerk Barendrecht.

Vanmiddag heb ik samen Met Elena Livsjits een concert gegeven in de Dorpskerk in Barendrecht. Het concert was georganiseerd door Barendrecht Klassiek, een prachtig initiatief van een groep muziekliefhebbers uit Barendrecht. Het publiek had de Dorpskerk, ondanks de twijfelachtige weersverwachting goed weten te vinden en liet blijken dat het ons spel enorm waardeerde. Op de website van de Dorpskerk spreekt men van”een “adembenemend koffieconcert”.

Stichting Barendrecht Klassiek verwoordt het als volgt op hun website:

Katja lijkt geen technische beperkingen te kennen, waardoor ze volledig ruimte heeft om muzikale uitdrukking te geven aan haar spel. Elena Livsjits begeleidde haar overtuigend en met grote muzikaliteit aan de piano.

en

In het verstilde Kol Nidrei (Alle geloften) van Max Bruch werd op onnavolgbare wijze een sfeer van inkeer opgeroepen, enkele toehoorders tot tranen toe roerend.

  Publiek in Dorpskerk Barendrecht

 We voelden ons zeer welkom. En genoten van de goede sfeer.

 Foto’s: Jos Wesdijk