Terugblik op concert Westvest90

Het is al weer een tijdje geleden (zondag 18 maart) dat we een concert mochten geven in Westvest90 te Schiedam. Het optreden van het Intermezzo Ensemble was een deel van het totale programma. Er waren weer veel mensen afgekomen op het concert in de Westvest Kerk. De kerk zat zo goed als vol. Natuurlijk zaten er veel trotse vaders en moeders, broers en zussen en opa’s en oma’s in de zaal. Maar ook mensen uit Schiedam zaten met volle aandacht te luisteren.Iedereen was erg enthousiast over de prestaties van de jonge talenten.

Ik ben natuurlijk erg trots op de kinderen van het Intermezzo ensemble. Het harde werken en vele studeren is niet voor niets geweest. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor zijn extra inzet.

In de onderstaande playlist is het gedeelte van Intermezzo nog eens terug te kijken.