13 december 2014 – Optreden Intermezzo voorprogramma Kerstconcert

Wat: Intermezzo ensemble van Hellendaal Muziekinstituut speelt het voorprogramma bij kerstconcert van Merian Trio in Pro Rege.

Intermezzo EnsembleOp zaterdag 13 december sluit Muzikc het seizoen af met kerstliederen uit de Engelse en Keltische traditie en past helemaal in de tijd van het jaar. Het Merain Trio bestaat uit Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang) en Sandra Wallner (viool). Het Merain trio brengt de mooiste Ierse muziek uit verschillende tijden samen. Een ontroerend en onderhoudend programma waarin zeker ook (soms!) meegezongen mag worden. Traditionele carols en instrumentele muziek wisselen elkaar af in dit kleurrijke programma van de dames van Merain. Ik verzorg met mijn kinderen van het Intermezzo Ensemble het voorprogramma. Dit ensemble wordt gevormd door de gevorderde leerlingen van het Hellendaal Instituut. Zij leren muziek te maken op hoog niveau en doen podium ervaring op. Ze speelden o.a. tijdens het Gergiev Junior Festival en in de Preludeconcerten van het Orkest van de 18e eeuw.

 

Wanneer: 13 december 2014 Aanvang voorprogramma 14:45 

Waar:

Centrum Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam

 

 

Toegang: € 12,50; studenten € 5,-; kinderen gratis

Meer informatie over het Intermezzo Ensemble en les mogelijkheden bezoekt u de website van het Hellendaal Muziekinstituut.

Informatie over het concert en overige concerten van MuziKC

Informatie over het Merain Trio op www.meraintrio.com/