#🧡rtforUkraine #hArtforUkraine

door

in

De invasie van het Russische leger op mijn moederland Oekraïne raakt me persoonlijk heel diep. Het houdt me de hele dag bezig en kost op dit moment enorm veel energie. Ik ben dan ook erg blij dat er veel mensen belangstelling en medeleven tonen. Een mooi initiatief van de cultuursector is 🧡rtforUkraine. Culturele instelling in het hele land besteden aandacht aan en doneren voor de bevolking van Oekraïne, die nu enorm getroffen wordt door deze oorlog. Kijk op h-artforukraine.nl voor deelnemende instellingen. De donaties van deze instellingen lopen via Giro 555.

Ik heb persoonlijk contact met stichting Spoetnik uit Vlaardingen. Zij zijn al jaren actief in Oekraïne en hebben hun inspanningen nu geïntensiveerd. Donatie aan hen kan financieel, maar ook materieel. Kijk op hun website waar behoefte aan is.

Hieronder en opname van Postludium van V. Silvestrov. Silvestrov is een Oekraïense componist. Dit stuk heb ik zaterdag 27 februari gespeeld in Pernissimo, Pernis. Op de piano hoort u Nadia Askarova. Ze speelt op een McNulty naar Conrad Graf (1819) fortepiano.

🧡rtforUkraine #hArtforUkraine